+A   |  -A
ппп: 329 | ввв: 121405
Skip Navigation LinksНасловна Активности

Активности 


Состанок со претставник на Еуростат
четврток, 08 ноември 2012

 

Вчера, во просториите на Државниот завод за статистика се одржа средба на претставникот на Одделот за статистичка соработка на Еуростат, г-ѓа Клаудија Јункер, со директорката на Заводот, г-ѓа Благица Новковска, и со менаџерскиот тим на Заводот.

На средбата се разговараше за Извештајот за напредокот на Државниот завод за статистика, како и за можностите и стратегијата за понатамошен развој на статистичката соработка. Исто така, стана збор и за можностите во иднина да се спроведе подетално оценување на одделни секторски статистики од страна на Евростат, како и за вклученоста на Државниот завод за статистика во креирањето на административниот регистар на населението.

 

 

 

buy abortion pill online http://www.yourerc.com/patsblog/template/default.aspx?abortion-debate where can i get the abortion pill online

where to buy abortion pill

an abortion pill where to buy abortion pills online

where to buy abortion pill

on line abortion pill where to buy abortion pills online
order abortion pill cytotec abortion abortion pill
order abortion pill abortion pill abortion pill